Rreth Nesh

Kompania Teknoedil shpk  qe nga fillimi i aktivitet te saj synim kryesor ka pasur qe te garantoje sherbim dhe materiale cilesore per tregun Shqiptar. Ne fushen e hidroizolimeve dhe realizimit te siperfaqeve industriale dhe civile me rezine .

Fale eksperiences shume vjecare te themeluesit te saj dhe bashkepuntoreve me te ngushtecgjate viteve te punes ne Itali sote Teknoedil shpk eshte nje nga kompanite me te rendesishme ne tregun shqipetar.

Teknoedil shpk fale bashkpunimit me kompanite multinacionale importon ne Shqiperi produkte cilesore dhe te certifikuara per sektorin e hidroizolimeve te themelevetaracave depozitave te ujit te pishem dhe mbetjeve industriale.

Fale asistences se fornitoreve tane kemi krijuar edhe fuqin puntore te specializuar dhe te certifikuar nga prodhuesit e materileve. Per te garantuar nje sherbim te plote klienteles qe ne fasen e projektimit per parapercaktimin e produkete qe duhen perdorur ne funksion te projektit dhe kushteve gjeollogjike te terrenit per pjesen e nentokes deri ne 5 kate nen toke duke bere te mundur zgjidhje sa me efikasitet te larte dhe me raportin cilesi –cmim me te mire te mundeshem.

Trajtojme produket e Bentonitit, membrane Pvc, dhe produkte te lengshme qe trasformohen ne guaina ne kantier.

Aktualisht bashkpunojme me kompani prestigjose Amerikane CETCO , GRACE  me kompanin Francese SOPREMA me kompanin Gjermane TPH dhe me kompanine Italine NORD RESINE .

Dhe ne magazinen tone kemi disponibel nje game shume te gjere produktesh hidroizoluese duke garantuar nje sherbim shume te shpejte klienteles.

Gama e produkteve tona eshte shume e gjere ne magazine tone gjeni :

  • Produkte me baze bentoniti VOLTEX dhe waterstope RX 101 ,103, RX XP
  • Membrane Pvc per themele, taraca dhe depo uji
  • Produket hidroizoluese me baze cimentoje dy komponenteshe dhe nje komponenteshe
  • Produkte per pishina, hidroizolues, koll dhe bojak epoksid.
  • Llascra per riparime dhe stukime betoni Graut te rinforcuara me microfibra.
  • Resine per dyshemet Industriale ne sktorin  ushqimor dhe farmaceutik.
  • Resine injektuese hidroreaktive per injektim ne bodrume ,diga dhe pishina.
  • Silokone per ngjitje dhe hidroekspansiv  hidroizolues .

Na Ndiqni Në

Na ndiqni në rrjetet tuaja të preferuara sociale:

Aktiviteti

Teknologjia e lartë, eksperienca dhe profesionaliteti janë në shërbimin tuaj duke na ofruar si partnerin tuaj më të besuar për t’i dhënë një zgjidhje efikase problematikave që ndeshni në kantjeret tuaja. Lexo Më Shumë

Teknoedil SHPK newsletter

Stay informed on our latest news!

Teknoedil SH.P.K

Materjale Kimike Për Industrinë e Ndërtimit

Shoqëria Teknoedil sh.p.k. është një ndër lider fushën e aplikimit dhe tregëtimit materjaleve ndërtimit për Hidroizolimet.

Objektivi ynë kryesor  është një zgjidhje e shpejtë dhe e qëndrueshme e problematikave ndërtim duke përdorur një teknologji avancuar dhe produkte çertifikuara   cilësisë së lartë.