Hidroizolim Tarrace PVC - Zoja Keshillit te Mire

  • Kantieri:  Hidroizolim tarrace.
  • Vendodhja: Këshilli i Zojës së Mirë, rruga e Durrësit, Tiranë.
  • Punime: Furnizim vendosje membranë PVC dhe gjeotekstil për mbrojtje.
  • Investitor:  Këshilli i Zojës së Mirë
  • Viti:  2013
  • Siperfaqja: 2160m2
  • Produktet e perdorura:

    Gjeotekstil TNT, Edilron 300F, Flagon SR.

Eshte realizuar nderhyrja mbi nje tarrace egzistuese me hidroizolim katramaje e cila paraqiste problematike ne filtrimin e ujrave. Nderhyrja jone konsistoi ne: eleminimin e katramave te degraduara, aplikimin e nje shtrese ndarese gjeotekstili, vendosja e membranes se re hidroizoluese FLAGON SR 1.5mm me fiksim mekanik.

Furnizim vendosje e sistemit te ri pluvial me baze PVC. Puna eshte realizuar brenda nje afati 15 ditor.

Na Ndiqni Në

Na ndiqni në rrjetet tuaja të preferuara sociale:

Aktiviteti

Teknologjia e lartë, eksperienca dhe profesionaliteti janë në shërbimin tuaj duke na ofruar si partnerin tuaj më të besuar për t’i dhënë një zgjidhje efikase problematikave që ndeshni në kantjeret tuaja. Lexo Më Shumë

Teknoedil SHPK newsletter

Stay informed on our latest news!

Teknoedil SH.P.K

Materjale Kimike Për Industrinë e Ndërtimit

Shoqëria Teknoedil sh.p.k. është një ndër lider fushën e aplikimit dhe tregëtimit materjaleve ndërtimit për Hidroizolimet.

Objektivi ynë kryesor  është një zgjidhje e shpejtë dhe e qëndrueshme e problematikave ndërtim duke përdorur një teknologji avancuar dhe produkte çertifikuara   cilësisë së lartë.