Produktet Tona

Hidroizolim me Bentonit

 • Voltex
 • Voltex DS
 • Waterstop RX 101

Hidrizolime te lëngshme me Polimer

 • Betonguaina A+B
 • E.P.Lastik A+B
 • Nordcem

Hidroizolime me membrane Pvc ,TPO

 • FLAGON BSL
 • FLAGON SV
 • FLAGON SR
 • FLAGON AT

Llacra te gatshem per restaurim betoni

 • Grove Ripristino
 • Grove Rapida
 • Nordplug
 • Cem-ox
 • Maltafix
 • Grove Rasante

Hidroizolime depo uji te pishem dhe vaska per ujra me mbetje teknologjike

 • Nordcem
 • Norphen Food a+b
 • Norphen Vasche a+b
 • FLAGON AT.

WATERSTOPA PVC

 • Waterstop RG  PVC
 • Waterstop  RGF  PVC
 • Waterstop  4TV  PVC
 • Waterstop  4TB  PVC

Na Ndiqni Në

Na ndiqni në rrjetet tuaja të preferuara sociale:

Aktiviteti

Teknologjia e lartë, eksperienca dhe profesionaliteti janë në shërbimin tuaj duke na ofruar si partnerin tuaj më të besuar për t’i dhënë një zgjidhje efikase problematikave që ndeshni në kantjeret tuaja. Lexo Më Shumë

Teknoedil SHPK newsletter

Stay informed on our latest news!

Teknoedil SH.P.K

Materjale Kimike Për Industrinë e Ndërtimit

Shoqëria Teknoedil sh.p.k. është një ndër lider fushën e aplikimit dhe tregëtimit materjaleve ndërtimit për Hidroizolimet.

Objektivi ynë kryesor  është një zgjidhje e shpejtë dhe e qëndrueshme e problematikave ndërtim duke përdorur një teknologji avancuar dhe produkte çertifikuara   cilësisë së lartë.